Luchtfoto header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg MHCZ clubapp.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Heren 1 23-24.JPG Dames 1 23-24.jpg Actie H1.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Hockeyballen.jpg D1-actie.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

MHC Zoetermeer zoekt een nieuwe voorzitter

3-5-2024  | Ben jij of ken jij die verbindende, communicatief sterke en besluitvaardige persoon die wij zoeken voor de rol van voorzitter?

Wij zijn op zoek naar iemand met een hart voor hockey en deze vereniging. Ervaring met bestuurszaken vanuit andere sporten of verenigingen is ook welkom.

Als voorzitter ben je het gezicht van de club, zowel intern als extern, en werk je nauw samen met de gemeente en andere belangrijke partners. Je krijgt de kans om een positieve impact te maken op de toekomst van de club, waarbij je ondersteund wordt door een betrokken bestuur en actieve commissies.

Kerntaken voorzitter:
  • Visie opstellen en uitdragen
  • Aansturen dagelijks bestuur
  • Onderhouden contact gemeente/pers

Het splitsen van taken naar voorzitter/vice-voorzitter is ook een optie, zodat de taken over meerdere personen verdeeld kunnen worden.

Tijdens onze gesprekken met de actieve leden en commissies zijn ook enkele namen genoemd. Wij zullen deze personen actief benaderen.

Heb je interesse in deze rol? Ken je iemand die mogelijk geschikt is? 
Neem dan vrijblijvend contact op met de benoemingscommissie via: [email protected]. Of spreek ons aan op de club.

De sluitingsdatum voor deze oproep is 31 mei.

Kaj Schneider en Frank Verbeek