Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Dames 1 23-24.jpg MHCZ clubapp.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Luchtfoto header website.jpg D1-actie.jpg Actie H1.jpg Heren 1 23-24.JPG Hockeyballen.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Dames 1: 1e Ronde GoldCup op 5 oktober

27-9-2023  | Op donderdag 5 oktober start een nieuw bekeravontuur voor onze Dames 1. Omdat ze vorig seizoen kampioen zijn geworden en promoveerden naar de overgangsklasse, spelen ze dit seizoen om de Gold Cup 2023-2024, de bekercompetitie waarin de clubs uitkomen van de Overgangsklasse, Promotieklasse en Hoofdklasse. 
De bekercompetitie Silver Cup start voor Heren 1 in het voorjaar van 2024.

De eerste ronde van de Gold Cup van Dames 1 wordt gespeeld op donderdag 5 oktober thuis, tegen overgangsklasser Xenios, op ons blauwe hoofdveld. De wedstrijd begint om 20:30 uur.

ORANJE-GROEN-LEGIOEN
Er komt dus een ouderwets mooi bekeravondje aan op MHCZ. Het Oranje-Groen-Legioen is daarbij onmisbaar! Noteer dus in je agenda: 5 oktober 20.30 uur, haal je clubsjaal uit de kast, stof de ratels, trommels en toeters af en kom naar de club om ons vaandelteam aan te moedigen. Maken we er met elkaar weer een mooi clubfeestje van.

Let op: vuurwerk is niet toegestaan, geen siervuurwerk en geen knalvuurwerk.