MHCZ clubapp.jpg Dames 1 23-24.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg D1-actie.jpg Heren 1 23-24.JPG Ballenmeisjes D1.jpg Actie H1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Hockeyballen.jpg Luchtfoto header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

VOLGEBOEKT! Herfstclinic voor O9 - O10 - O12

25-9-2023  | 
* Update 26 september *
Tjonge, dat ging snel. De 80 plekjes voor de herfstclinic zijn volgeboekt. Je kunt helaas niet meer inschrijven, maar wel op de reservelijst voor het geval er iemand moet afmelden. Stuur daarvoor een verzoek naar clinicsD1&[email protected] o.v.v. je naam, team en mobiele nummer van een ouder/verzorger.

***

HERFST CLINIC DAMES 1 & HEREN 1 
WE’RE BACK AGAIN! ⚠️⚠️ 

Zet je wekker op tijd, trek je nieuwe sokken uit de kast en neem je vrolijke glimlach mee, want op zaterdag 21 oktober is het weer zo ver! Dames 1& Heren 1 organiseren samen op deze zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur de allereerste clinic van dit  hockeyseizoen. 

Vind jij het leuk om in de herfstvakantie te werken aan je skills en te leren van de besten van Zoetermeer? Schrijf je dan zo snel mogelijk in! Deze clinic is speciaal voor spelers O9 - O10 en O12. 

De deelname aan deze clinic kost 10 euro en het enige wat je moet regelen om mee te kunnen doen, is jouw inschrijving doorgeven via het online inschrijfformulier (Google-form) > "Herfstclinic D1 & H1” , je ontvangt na inschrijving een TIKKIE voor je deelname. 

Heb je je aangemeld en kun je toch niet komen? Meld je dan wel netjes af via clinicsD1&[email protected] dan kunnen we iemand anders blij maken met jouw plekje! 
LET OP: het aantal deelnemers is gelimiteerd dus VOL=VOL. 

Je ontvangt een paar dagen voor de clinic een bevestiging per mail met verdere instructies. Wij zien jullie gezellig 21 oktober!! 

Sportieve herfst groetjes, 
Dames 1 & Heren 1 MHCZ