Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg MHCZ clubapp.jpg Luchtfoto header website.jpg Dames 1 23-24.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg D1-actie.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Actie H1.jpg Hockeyballen.jpg Heren 1 23-24.JPG
 
 
Nieuwsafbeelding

Grote Clubactie 2023

21-9-2023  | 
Op zaterdag 23 september start de landelijke campagne van de Grote Clubactie. MHCZ doet na een succesvolle actie vorig jaar ook weer mee en natuurlijk willen onze jeugdleden t/m O14 zoveel mogelijk loten verkopen. 

Ons doel dit jaar is het aanschaffen van een tafeltennistafel van beton voor bij de speeltuin & het pannaveldje (tussen het miniveld & veld 3). Extra geld zal worden gebruikt om de speeltuin & het pannaveldje verder op te knappen, zodat ook in de toekomst hier weer vele kinderen met veel plezier kunnen spelen. 
 
Dit is hoe het werkt
Koop lootjes bij een van de jeugdleden of via de link hieronder en help de vereniging daarmee aan een mooie tafeltennistafel en een opgeknapt speelgebied. Daarnaast maak je als lotenkoper kans op mooie prijzen. Een win-win situatie dus! Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% (= € 2,40) naar onze clubkas.
Onze jeugdleden verkopen de loten online, via hun persoonlijke verkooppagina. Met een persoonlijke verkooplink of QR-code nodigen ze je uit om loten te kopen.
We maken geen gebruik meer van papieren verkoopboekjes en de kids gaan niet met contant geld over straat.

> Lot kopen

Minisponsoring met een Superlot
Bedrijven en (senioren)teams die de club en het spaardoel willen steunen, bieden we het Superlot: 50 loten in 1 keer voor € 150,- met natuurlijk 50x kans op prijzen!
Een Superlot kun je ook koppelen aan een lid/verkoper van onze vereniging.

> Superlot kopen

We doen het samen
We gaan er met z’n allen vol voor om ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving.

Dankjewel vast!

Heb je een vraag over de actie? Zit je in O16 of O18 en wil je ook meedoen? Mail niet ontvangen? Stuur dan een mail naar [email protected]

Chailyn van Leeuwen
Coördinator MHCZ Grote Clubactie