Hockeyballen.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg H1 blijdschap.jpg Heren 1 22-23.jpg Actie Dames 1.jpg Line up rokerig.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Actie H1.jpg MHCZ clubapp.jpg Ballenkids.jpg Dames 1 22-23.jpg Luchtfoto header website.jpg Line up D1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Foto's Prepweek breedte

13-9-2023  | Door alle hectiek in de opstartfase van het nieuwe seizoen, zijn we helemaal vergeten om de leuke foto's te delen die door Frank Ideler zijn gemaakt tijdens de prepweek voor breedtejeugd op 15, 16 en 17 augustus.

Het waren drie zonovergoten dagen, waarop 100 kids uit de Jongste Jeugd en Junioren breedteteams hebben genoten van een dagelijks ontbijt of lunch en uiteraard van goed georganiseerde warming-ups, trainingen en (spelregel)instructies.

Heel veel dank en waardering gaat uit naar Bert Ramackers, Jeroen van Brecht en Brigitte Roos die de hele organisatie en catering voor hun rekening hebben genomen. Chapeau!
Ook grote dank aan alle vrijwilligers en trainers die de handen uit de mouwen hebben gestoken om de deelnemers een goede start van het seizoen te geven.

De foto's zijn gemaakt op woensdag 16 augustus, klik > hier om ze te bekijken.