Actie Dames 1.jpg MHCZ clubapp.jpg Ballenkids.jpg Line up D1.jpg Line up rokerig.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg H1 blijdschap.jpg Actie H1.jpg Luchtfoto header website.jpg Hockeyballen.jpg Dames 1 22-23.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Heren 1 22-23.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Welkom Taste of Moments

8-3-2023  | Dit seizoen verwelkomen wij Taste of Moments als nieuwe clubsponsor. Een fraai reclamebord langs ons hoofdveld is hiervan het bewijs. Eigenaar Tom Woltinge licht toe wat Taste of Moments precies is en waarom hij supporter is geworden van onze club. 

Taste of Moments
Met meer dan 25 jaar ervaring in de professionele keuken, weet Tom hoe hij een gezelschap in de culinaire watten kan leggen. "Ik ben een aantal jaren geleden begonnen met het verzorgen van diners aan huis. Er zijn gelegenheden die iets extra’s verdienen, om iets te vieren of bij stil te staan. Als chef-kok ontzorg ik degene die graag in eigen huiselijke sfeer een mooi diner organiseert. Zo kan de gastheer en/of gastvrouw zelf als gast aanschuiven voor een topavond uit.” 

Waarom hockey?
"Mijn dochter Lotte is vorig seizoen gestart met hockeyen. Het sociale component van teamsport vind ik belangrijk voor haar. De betrokkenheid en gezelligheid van teamgenoten en ouders, je verantwoordelijk voelen om aanwezig zijn bij trainingen en wedstrijden, plezier maken met leeftijdsgenootjes, vrienden voor het leven ontmoeten. Lotte zit in een superleuk team en heeft het enorm naar haar zin. Dat vind ik onbetaalbaar. Daarom heb ik naast het reclamebord voor de club, ook Lotte’s team voorzien van mooie groene hoodies.” 

Aanbieding voor leden/ouders van MHCZ
Wil je meer weten over een diner aan huis of wat het kost om Taste of Moments een perfecte avond uit te laten verzorgen? Neem dan contact op met Tom Woltinge en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.
Leden/ouders van MHCZ ontvangen maar liefst 15% korting zolang Tom als sponsor betrokken is bij MHCZ. De korting is alleen geldig met een actief lidmaatschap nummer. 

Contact
Telefoon 06 5583 6759