Dames 1 23-24.jpg MHCZ clubapp.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Luchtfoto header website.jpg Actie H1.jpg Hockeyballen.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Heren 1 23-24.JPG Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg D1-actie.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Positiviteit Scoort!

7-3-2023  | Plezier is de belangrijkste reden om te gáán sporten en te blíjven sporten. Van Welkom tot Vertrek hebben ouders, coaches, scheidsrechters, managers en supporters een enorme invloed op het spelplezier van de spelers. Spelers zèlf geven aan dat ze flink beïnvloed worden door het gedrag van het publiek. Maar wat bedoelen ze dan precies? En wat vinden ze (niet) leuk?

Arjan Offerhaus (winnaar van de nationale Sportinnovatie-prijs 2019) geeft op 20 maart een interactieve presentatie over dit thema en legt op inspirerende wijze uit hoe we positieve betrokkenheid en positief gedrag langs de lijn kunnen bevorderen. Positiviteit Scoort stelt de speler centraal. Arjan heeft inmiddels met honderden spelers gesproken (hockey en andere sporten) en de kinderen zèlf gevraagd wat zij fijn vinden langs de lijn. Hun (vaak verrassende) antwoorden komen tijdens deze thema-avond uiteraard aan bod. Na de presentatie is er natuurlijk gelegenheid om ervaringen te delen en vragen te stellen. 

Ook benieuwd hoe jij kunt helpen het wekelijks (spel-)plezier van de kinderen te verhogen? Dan zien we je graag op 20 maart 19.30 uur in het clubhuis. Samen maken we het leuk !