Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg MHCZ clubapp.jpg Ballenkids.jpg Line up D1.jpg Actie Dames 1.jpg H1 blijdschap.jpg Actie H1.jpg Dames 1 22-23.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Luchtfoto header website.jpg Line up rokerig.jpg Heren 1 22-23.jpg Hockeyballen.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Info & planning overgang zaal - veld

27-1-2023  | Ter voorbereiding op de hervatting van de veldcompetitie in het voorjaar hierbij de planning voor de overgang van zaal naar veld. 

AFRONDING ZAALSEIZOEN 

Maandag 13 t/m vrijdag 17 februari
Laatste week zaaltraining.

Zaterdag 18 & zondag 19 februari
Laatste weekend zaalcompetitie.

Maandag 20 februari
Uitruimen Sweet Lake Hockey Dome.

Dinsdag 21 februari
Inleveren zaalmaterialen tussen 19:00 - 21:00 uur in het clubhuis.
Zaalhockeyballen en hoezen + bandjes van de keepers moeten worden ingeleverd. De borg wordt geretourneerd na inspectie van de materialen door de materiaalcommissie.

Donderdag 2 maart
Afbreken van de Sweet Lake Hockey Dome. Hiervoor kunnen we nog wat vrijwilligers gebruiken. Graag aanmelden bij Léonie: [email protected] 


HERVATTING VELDSEIZOEN 

Maandag 20 februari
Start van veldtrainingen voor alle teams. Met tot de voorjaarsvakantie een aangepast trainingsschema, omdat de blaashal nog op veld 2 staat. 

Let op: de sproei-installatie van de velden is afgesloten om vorstschade te voorkomen. Deze wordt op 23 februari weer aangesloten (tenzij er nog vorst wordt voorspeld).

In de week voorafgaand (13 t/m 17 februari) is het voor teams die al klaar zijn met de zaalcompetitie (met uitzondering van O9 en O10) mogelijk om een zelfverzorgde veldtraining aan te vragen. Voorwaarde is wel dat er daarnaast ook gewoon in de zaal wordt getraind. Verzoeken o.v.v. voorkeursdag en -tijd kun je mailen naar Annelies: [email protected] 

Zaterdag 25 februari
Accommodatie gesloten.

Maandag 27 februari t/m 3 maart
Voorjaarsvakantie.
Zoals gebruikelijk tijdens de schoolvakanties, vervalt het reguliere trainingsschema omdat veel teams rust nemen. 

Teams vanaf O12 die wel graag willen trainen, kunnen veld aanvragen voor een zelfverzorgde training of oefenwedstrijd op ma. 27, di. 28 februari of do. 2 maart. 
Stuur een e-mail met je verzoek voor een dag/tijd naar Annelies: [email protected] en voor oefenwedstrijden naar: [email protected]. Let op alle aanvragen worden tijdens vakanties zoveel mogelijk geclusterd i.v.m. inroosteren barmedewerkers. 

Woensdag 1 & vrijdag 3 maart
Accommodatie gesloten.

Zaterdag 4 maart 
VOL! Jeugdclinic van Heren 1 en Dames 1 van 10 tot 12 uur. Voor alle leden in O8-O9-O10 en breedteteams van O12-O14 (gratis!). Inschrijven via de clubapp en MIJN MHCZ. Let op: het aantal plaatsen is gelimiteerd. VOL=VOL
Contact en reservelijst: [email protected]

Zondag 5 maart
Hervatting van de veldcompetitie voor (een deel van de) seniorenteams.

Maandag 6 maart
Hervatting reguliere veldtrainingen. Let op: er zijn wat verschuivingen, kijk dus goed in het trainingsschema of er voor jouw team iets is gewijzigd. 

Zaterdag 11 en zondag 12 maart
Hervatting van de veldcompetitie.