Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Dames 1 23-24.jpg D1-actie.jpg Actie H1.jpg Heren 1 23-24.JPG Hockeyballen.jpg Luchtfoto header website.jpg MHCZ clubapp.jpg Ballenmeisjes D1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Organisatie ABC

16-8-2023  | Hoe regel ik een oefenwedstrijd?
Bij wie reserveer ik een bespreekruimte?
Ballentas kwijt! En nu?
Wat doet de TC?
Hoe zit het met EHBO?
Wanneer wordt er afgelast? 

Zomaar een greep uit de vele vragen die er dagelijks worden gesteld op onze club. Niet zo vreemd die vragen, want we zijn een grote vereniging met een flinke organisatie en waar veel gebeurt. 

Om het voor (nieuwe) leden en ouders duidelijker te maken hoe direct met de juiste persoon of commissie in contact te komen, is het ‘MHCZ Organisatie ABC’ gemaakt. Een document met een beknopte beschrijving van allerlei commissies, taken en activiteiten op onze club op alfabetische volgorde en hoe je met een bepaalde persoon of commissie in contact kunt komen. 
Dit document vind je op de website bij clubinfo/beleidsstukken en reglementen. Daar kun je het inzien of downloaden. Aan het document wordt regelmatig nieuwe informatie toegevoegd. 

Mis jij iets in alle omschrijvingen? Stuur dan een berichtje naar [email protected].


ZET JOUW TALENT IN VOOR DE CLUB
Ieder seizoen zijn er vacatures te vervullen binnen commissies. Deze worden gepubliceerd op de website/clubapp bij de nieuwsberichten. Kijk eens waar jij jouw talent kunt inzetten voor de club. De leden zullen je dankbaar zijn.