Teambegeleiding doorgeven

2-7-2022  | Graag vernemen we van de nieuwe teams wie we mogen noteren als teambegeleiding. Weet je al wie volgend seizoen de coach(es) en manager(s) zijn? Geef dat dan direct door aan jouw hockeycommissie, zodat deze personen in de ledenadministratie aan de teams toegevoegd kunnen worden.

Ben je een nieuwe teambegeleider? Schrijf je dan in als vrijwilliger via het > inschrijfformulier op de website.
Voor alle volwassen begeleiders van teams wordt kosteloos een VOG aangevraagd. Zie voor meer informatie > ons beleid.

Mail de namen van de teambegeleiders naar jouw hockeycommissie: