MHCZ clubapp.jpg Line up rokerig.jpg Luchtfoto header website.jpg Heren 1 22-23.jpg Line up D1.jpg H1 blijdschap.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Hockeyballen.jpg Actie Dames 1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Dames 1 22-23.jpg Actie H1.jpg Ballenkids.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Vacature Clubmanager

9-6-2022  | Zoek je een nieuwe uitdaging? Ben je toe aan een carrièreswitch en spreekt het verenigingsleven je aan? Kom werken bij de leukste hockeyclub van Zuid-Holland! In tegenstelling tot de vrijwilligersvacatures die regelmatig voorbijkomen, is de clubmanager in dienst van de club en gaat dit dus om een betaalde functie. 

Wij zoeken een nieuwe clubmanager
Na bijna 9 seizoenen als clubmanager in dienst van MHC Zoetermeer gaat Annelies ons deze zomer verlaten. Ze heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij de KNHB waar ze zich gaat inzetten voor district Zuid-Holland. 
Daarom zijn we per 1 augustus op zoek naar een enthousiaste clubmanager. Naast het aansturen van de ‘dagelijkse gang van zaken’ staat de clubmanager centraal in de vereniging. Als clubmanager van MHC Zoetermeer ben je een verbinder, sportminded, flexibel en zet je processen in gang. 

Het huidige seizoen wordt netjes afgerond en het volgende vast opgestart. Uiteraard is er een overdracht van taken. 

Check de vacature en solliciteer! De complete vacature is beschreven in bijlage. Geïnteresseerd? Stuur dan een sollicitatie naar Lison de Beer: [email protected]