Herfstbladeren header website.jpg Luchtfoto header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Dames 1 maart 2022.jpg Ballen.jpg H1 actiefoto 2021 header website.jpg Heren 1 team header website.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg D1 actiefoto 2021 header website.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

BBQ-party (jongste) jeugd

16-5-2022  | 
* Het is niet meer mogelijk te reserveren voor 11 juni * Wil je nog barbecuen met je team? Informeer dan naar de mogelijkheden via [email protected] of bij Justin aan de bar *

Wat vliegt de tijd. Over een kleine 5 weken zit de competitie voor de jeugdteams er op. Een aantal teams is al bezig met het organiseren van een leuke en gezellige afsluiting van het seizoen. Daar horen uiteraard de ouders bij die altijd zeer betrokken zijn bij hun hockeyende kids.

Voor de teams die als afsluitende activiteit graag met elkaar eten, organiseren we een BBQ-party op de club op zaterdag 11 juni. Tussen 16:30 uur en 20:00 uur kun je gebruik maken van de faciliteiten die de horeca van MHCZ daarvoor biedt.

Je bestelt van tevoren de gewenste BBQ-pakketten die we samen met topslager Reas uit Zoetermeer hebben samengesteld. Op de dag zelf staan deze klaar, net als de barbecues waarop je zelf gaat barbecuen. Neem er een biertje, wijntje of frisdrank bij. Lekker kletsen met clubgenoten, muziekje... wat wil je nog meer?

Kom je ook? Reserveer dan uiterlijk 7 juni met het bestelformulier. Klik op de links hieronder voor meer informatie en het bestelformulier.

Graag tot de 11e juni!
Barcrew MHCZ

Links: