Actie H1.jpg Ballenkids.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Line up D1.jpg Heren 1 22-23.jpg Dames 1 22-23.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg H1 blijdschap.jpg Line up rokerig.jpg Hockeyballen.jpg MHCZ clubapp.jpg Luchtfoto header website.jpg Actie Dames 1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Super Sunday XL + TD + BBQ

19-4-2022  | Zondag 22 mei is de laatste Super Sunday van dit seizoen. Een week later spelen de senioren alweer de laatste wedstrijden van de reguliere competitie. De 22e is dan ook een mooi moment om samen de bloemetjes buiten te zetten met een spetterend TD en een BBQ-party!

Programma
Vanaf de ochtend zijn er natuurlijk volop wedstrijden te bekijken. Na de wedstrijd van Heren 1 gaat de muziek aan. De resident DJ van Café Spetters draait aan de knoppen met heerlijke Sweet Summervibes. Rond dezelfde tijd steken de mannen van Zoetermeers bekendste keurslager Reas hun professionele barbecues vast aan om daarna voor jullie te barbecueën.

Mark Reas

End-of-Season BBQ-party
Degenen die lekker mee eten worden op hun wenken bediend met een assortiment van topkwaliteit bestaande uit: beefburgers - saté - BBQ worst - varkenshaassaté - beefsaté - pulled pork - stokbrood - frietjes - sauzen - kruidenboter en salades.
Per persoon €19,50
Heb je een allergie of dieetwens? Neem contact op met MHCZ-horeca voor de mogelijkheden: [email protected].

Sluit het seizoen op gepaste wijze af met deze heerlijke en gezellige BBQ op de club! Biertje, wijntje of frisdrank erbij. Lekker kletsen met clubgenoten, dansje doen, muziekje luisteren... wat wil je nog meer? 
Kom je ook? Reserveer dan vóór 18 mei en betaal vooraf via de MHCZ-clubapp of MIJN MHCZ bij 'evenementen'. Dan kan voor maximaal 21 personen tegelijk.

Afteren in Café Vrienden 18+
Rond de klok van 20:00 uur ronden we af op de club. Voor degenen die het feestje graag nog even voorzetten, opent Café Vrienden de deuren rond 21:00 uur.