Heren 1 team header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Luchtfoto header website.jpg D1 actiefoto 2021 header website.jpg H1 actiefoto 2021 header website.jpg Ballen.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Herfstbladeren header website.jpg Dames 1 team header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Zaalclinic E/D/C

19-11-2021  | 
* Update 20 November *
Binnen een dag was de clinic vol. Zo snel, dat hebben we niet eerder meegemaakt! Super dat zoveel kids enthousiast zijn. Helaas zijn er ook jongens en meiden die net te laat waren met inschrijven. We vinden dat vervelend. De zaalcapaciteit is echter de beperkende factor in het aantal spelers/clinics, we willen de deelnemers wel echt aandacht kunnen geven. We kijken momenteel of we een paar extra plekjes kunnen creëren door iets te schuiven.
-----

Op zondag 5 december start voor een beperkt aantal teams al de zaalhockey-competitie. Het weekend daarna beginnen ook de meeste andere zaalteams aan hun competitie. 

Om goed voorbereid aan de start te staan, organiseren wij Dames 1 en Heren 1 op zaterdag 4 december zaalclinics voor alle jongens en meisjes in de E, D en C- Jeugd. Ook voor keepers!
Het worden superleerzame en megagezellige clinics, waarbij we de kids zoveel mogelijk gaan bijleren.

Programma 
Zaalclinic voor E: 9.00-10.15 uur = VOL
Zaalclinic voor D: 10.30-11.45 uur = VOL
Zaalclinic voor C: 12.00-13.15 uur = VOL

Set zweet/polsbandjes van Adidas
Deelnemen aan de clinic kost 6 euro per persoon. Iedere deelnemer krijgt een set zweet/polsbandjes van Adidas cadeau t.w.v. 8,95 euro. Die kun je goed gebruiken met zaalhockey!

Inschrijven
Inschrijven gaat snel en eenvoudig via de MHCZ-clubapp of via MIJN MHCZ op de website. Login met het lidnummer van je kind (alleen dan is de clinic zichtbaar). Daarna ga je naar ‘club’ of in het geval bij de app naar ‘meer’. Vervolgens klik je op ‘evenementen’.
Let op: Zorg dat je op tijd inschrijft, om teleurstelling te voorkomen: VOL=VOL. Als de clinic vol is, wordt er een wachtlijst bijgehouden voor het geval er plekjes vrij komen.

Heb je een vraag, neem dan contact op via e-mail op [email protected]

Wij zien jullie graag op zaterdag 4 december. Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in! 

Groetjes,
Dames 1 en Heren 1🧡💚