Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Dames 1 team header website.jpg Herfstbladeren header website.jpg Heren 1 team header website.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg H1 actiefoto 2021 header website.jpg Luchtfoto header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Ballen.jpg D1 actiefoto 2021 header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Welkom Worrell & Jetten

10-11-2021  | Dit seizoen verwelkomen we Worrell & Jetten als sponsor van onze club. Eigenlijk is het welkom terug, want W&J is geen onbekende als supporter van onze vereniging. 

Worrell & Jetten is een Zoetermeers bedrijf, gevestigd aan de Rokkeveenseweg en biedt ondernemers multidisciplinaire dienstverlening o.a. op het gebied van accountancy, fusies en overnames, belastingen, juridische vraagstukken, pensioenen, HRM en ICT. 

Christian Langeveld, partner bij W&J, heeft zelf altijd gehockeyd bij MHCZ. Tegenwoordig is hij langs het veld te vinden wanneer zijn zoon en dochter spelen. Ook als vrijwilliger draagt hij zijn steentje bij als dat kan, net als zijn vader Toine die daarvoor in 2016 tot Lid van Verdienste is benoemd. En nu verbindt Christian zijn bedrijf aan de club. Op veld 1 hangen twee fraaie reclameborden en Jongens D1 dragen met trots het clubtenue met shirtreclame van Worrell & Jetten. 

Namens de leden, dank voor de support!