D1-actie.jpg Dames 1 23-24.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Heren 1 23-24.JPG Luchtfoto header website.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Actie H1.jpg Hockeyballen.jpg MHCZ clubapp.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Examens (zaal)scheidsrechters

8-11-2022  | Ieder team heeft eigen zaalscheidsrechters
Wist je dat ieder team zelf voor scheidsrechters met geldige CS-kaart moet zorgen? Het advies is dan ook om met tenminste 3 eigen scheidsrechters per team het zaalseizoen in te gaan.

Veel teams beschikken (nog) niet over voldoende eigen scheidsrechters. Daarom organiseert de arbitragecommissie twee examen-avonden, zodat ouders/leden/geïnteresseerden hun scheidsrechterskaart kunnen halen voordat het zaalseizoen begint. De kosten voor het examen worden betaald door de club.

Examendata
De examens worden online afgenomen op dinsdag 6 en woensdag 7 december tussen 20:00 en 21:00 uur. 

Digitale zelfstudie
Je krijgt na 13 november een mail met een link om de leerstof digitaal te kunnen oefenen. Je bepaalt helemaal zelf wanneer je oefent om je voor te bereiden op het examen. Het examen is digitaal en kun je dus vanuit huis maken. 

Aanmelden t/m 13 november
Je kunt je aanmelden via [email protected].
Vermeld in de mail je naam, de naam van je kind, het team van je kind, je geboortedatum en een uniek mailadres waarmee we je kunnen aanmelden voor het examen (d.w.z. niet een mailadres waarmee een huisgenoot al eens is aangemeld voor het examen).

Aanmelden kan tot en met zondag 13 november 2022 aanstaande. Lijkt het je leuk om jouw team of het team van je zoon/dochter op deze manier te helpen? Dan horen we heel graag van je.

Met sportieve groet,
Edwin van Velzen
Cs - examen coördinator MHC Zoetermeer