Heren 1 team header website.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg D1 actiefoto 2021 header website.jpg Ballen.jpg H1 actiefoto 2021 header website.jpg Dames 1 maart 2022.jpg Luchtfoto header website.jpg Herfstbladeren header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

2 juli passen clubkleding

17-6-2022  | 
Op zaterdag 2 juli is het mogelijk voor gesponsorde teams om op afspraak op de club de clubkleding te passen. Voor individuele leden is het mogelijk om zonder afspraak te passen en direct te kopen.

Teamsponsoring
Een aantal teams vindt een ouder of bevriende relatie met een bedrijf bereid om hen te sponsoren met clubkleding. Superfijn voor het team en voor de club! 
Het vraagt wat extra tijd en voorbereiding om een heel team te voorzien van shirts, tenues en/of trainingspakken en deze te bedrukken. Om ervoor te zorgen dat de gewenste bestelling op tijd klaarligt voor het nieuwe seizoen, maakt onze partner Intersport Twinsport het mogelijk om als team de clubkleding nog voor de zomerstop te passen op de club en een offerte op maat te ontvangen. 

De voorwaarden en condities die gelden voor teamsponsoring vind je op de website. We adviseren je deze vooraf te lezen. Bijgaand vind je het formulier waarmee je je als sponsor aanmeldt bij de club.

Passen voor teams
Op zaterdag 2 juli kun je op afspraak terecht in het clubhuis om te passen. Er kan per tijdslot van een half uur één team tegelijk passen in de kleedkamers. Bij jeugdteams moet dit onder begeleiding van volwassen begeleiders. Het team/de begeleiders maken een lijst van de te bestellen maten per speler en overhandigen dit na het passen aan de medewerker van Intersport Twinsport, zodat er een offerte toegestuurd kan worden. Vergeet niet meteen de juiste contactgegevens door te geven voor de offerte.

Wat kan er worden gepast op 2 juli:
  • clubshirt (groen en wit hebben dezelfde maatvoering)
  • keepersshirt
  • clubshort en -rok
  • presentatiepak/trainingspak 
  • Coachjas / Stadium Jack in de clubkleuren 

Wil je van de pasmogelijkheid voor teamsponsors gebruik maken? Kijk dan in het afsprakenschema welke tijden er nog vrij zijn en mail twee voorkeurstijden voor het gehele team, naam contactpersoon en telefoonnummer naar: [email protected] o.v.v. Afspraak Pasdag. Indeling op volgorde van binnenkomst email.


Superstore Intersport Twinsport
Uiteraard is het ook altijd mogelijk om als team/individueel naar de Superstore van Intersport Twinsport Leiden (Lammenschansweg 130H, Leiden) te gaan en daar te passen/bestellen. Doe dit wel tijdig, zodat er voldoende tijd is om de order voor te bereiden en bedrukken voor het nieuwe seizoen start.