Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg D1-actie.jpg MHCZ clubapp.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Luchtfoto header website.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Dames 1 23-24.jpg Heren 1 23-24.JPG Actie H1.jpg Hockeyballen.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Wisseling van de wacht

30-6-2020  | Na 12 jaar stopt Mechtelien Greve als vertrouwenspersoon bij MHCZ. Hiermee komt er een einde aan een hele lange carrière als vrijwilliger bij onze club, die zo’n 33 jaar geleden ongeveer gelijk begon toen ze zich met haar gezin meldde als lid. Het is eenvoudiger de vraag te beantwoorden wat ze niet deed in die 33 jaar dan wel, want het is ontzettend veel. 

In de tijd dat de club van bescheiden omvang naar behoorlijk groot is gegroeid is ze actief geweest als trainer, coach, scheidsrechter, commissielid C/D jongens, lid minicommissie en G-hockey, barvrijwilliger incl. indische buffetten, aanwijzer van scheidsrechters, scheidsrechterscommissie, muntenverkoper tijdens de oefeninterlands in 2012, toezichthouder en bewaker van de goede zeden ;-). We missen er vast nog een paar… 

Voor de jarenlange en tomeloze inzet is Mechtelien al eerder benoemd tot lid van verdienste en later ook erelid. Wat een voorbeeld! Ze blijft lid van de club en gaat lekker verder met hockeyen bij de veterinnen.
Mechtelien bedankt!

Ghislaine Perquin neemt het stokje over en stelt zich voor
Mijn naam is Ghislaine Perquin, ik hockey al bij Zoetermeer vanaf dat ik 7 jaar was en ook nu speel ik nog steeds, bij de veterinnen van Zoetermeer. Mijn 2 kinderen hockeyen ook bij Zoetermeer, in de Meisjes A en Jongens C.
Naast zelf hockeyen in al die jaren heb ik bij de club ook training gegeven, gecoacht, wedstrijden gefloten en ik heb 3 jaar in het bestuur gezeten als secretaris. 

Nu Mechtelien heeft aangegeven als vertrouwenspersoon te willen stoppen, ben ik vanuit de club gevraagd om Mechtelien op te volgen. Dat wil ik graag gaan doen. Vanuit mijn beroep heb ik beroepsgeheim dus ben ik het gewend dat mensen mij in vertrouwen nemen. Ik hoop dat (ook jonge) leden op mij af zullen durven stappen als ze ergens tegenaan lopen waar zij iemand over in vertrouwen willen nemen. 

Ik ben naast dat ik aanspreekbaar ben wanneer ik op de club ben, ook per mail bereikbaar op [email protected] of per telefoon, what’s app e.d. op nr. 06-22394753.




Lees meer over de rol van de vertrouwenspersoon bij onze vereniging op de website onder clubinfo/vertrouwenspersoon.