Bitje op maat met scan

25-6-2021  |
Update 2 september:
Omdat het druk is met afspraken, vragen wij het volgende in acht te nemen:
  • De gebitsscans worden gemaakt in het clubhuis, 1 trap omhoog, in de bespreekruimte direct links na de klapdeuren.
  • Kom pas vlak voor de afgesproken tijd naar je afspraak, niet te vroeg en niet te laat. Ben je te vroeg, wacht dan buiten voor de ingang van het clubhuis tot je aan de beurt bent.
  • Vervolgens aanmelden bij de assistentes, kleur kiezen en afrekenen waarna de gebitsscan wordt gemaakt.
  • Doe de Corona-gezondheidscheck voordat je naar de club komt. Blijf thuis als je symptomen hebt of in contact bent geweest met een besmet persoon en annuleer de afspraak door te mailen naar [email protected]. Hou op de club afstand van andere clubgenoten.

NB: Anders dan voorgaande jaren, moet het bitje voorafgaand aan de gebitsscan afgerekend worden ipv bij het ophalen. Het bitje kost 35 euro. Graag betalen met PIN. De Wereldlach heeft een eigen pinautomaat bij zich. Mocht het niet lukken/uitkomen om te pinnen, dan kan er ook contant worden betaald (wel graag gepast).

Bericht sinds 25 juni:

Op donderdag 2 september 2021 tussen 18:00-21:00 uur en op zaterdag 4 september 2021 tussen 9:00-12:00 uur kun je een professioneel bitje op maat laten aanmeten. De orthodontisten van De Wereldlach en hun team komen dan met twee digitale scanners naar ons clubhuis.

Op zaterdag 18 september kunnen de bitjes tussen 9:00 en 12:00 uur worden opgehaald bij de praktijk van De Wereldlach, adres: Schoutenhoek 1, Zoetermeer (Dorp). Speelt je kind op dat tijdstip een wedstrijd? Geen nood, je kunt het bitje ook zonder kind ophalen.

DIGITALE GEBITSSCAN
Ja, je leest het goed... digitale scan... want dit is alweer het tweede jaar dat het niet meer nodig is om een gebitsafdruk te maken door te 'happen' in een mondvullende pasta. Het opmeten gaat nu snel en comfortabel door middel van een digitale scan.

Voor het bitje kun je kiezen uit veel verschillende kleuren, daarnaast komt ook je naam aan de binnenkant van het bitje en krijg je er een stevig bewaardoosje bij.

Als partner van MHCZ rekent De Wereldlach een heel schappelijke prijs voor een professioneel bitje op maat, namelijk 35 EURO.
Let op: Betaling is vóóraf bij het maken van de scan, bij voorkeur met PIN.

Om wachttijden te voorkomen, is het nodig om van tevoren een afspraak te maken. Per tijdslot van 15 minuten, kunnen er maximaal 9 personen terecht.

Maak geen dubbele afspraken of meerdere afspraken onder dezelfde naam, dan kan iemand anders mogelijk niet terecht op het gewenste tijdstip. Indien er onverhoopt toch dubbele afspraken worden vastgesteld, dan blijft de laatst gemaakte staan.

Heb je vragen over je afspraak of wil je deze wijzigen? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Poejan Elmi en Afzal Wafae
Orthodontisten, MSc.