Actiefoto H1 2020.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Goalie.jpg Dames 1 2020 s.jpg Heren 1 2020 complet.jpg Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg Jeugdfonds header.png Ballen.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Banner 800 x 200.png Rabofandag.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Nieuw bitje nodig? Nu digitaal!

25-8-2020  | 
Woensdag 2 sept. is zo goed als vol. Op zaterdag 5 sept. zijn er nog wat mogelijkheden om een afspraak in te plannen voor een hockeybitje op maat. 

De gebitsscan wordt gemaakt in het clubhuis in ruimte Dummy (boven links, via de hoofdingang naar binnen). Kom op de afgesproken tijd, niet te vroeg of te laat. Wachtrijen zijn i.v.m. corona-maatregelen niet wenselijk.

Op woensdag 2 september tussen 18:00-21:00 uur en op zaterdag 5 september tussen 9:00-12:00 uur kun je een professioneel bitje op maat laten aanmeten. De orthodontisten van De Wereldlach en hun team komen dan met de digitale scanapparatuur naar ons clubhuis.

Ja, je leest het goed... digitaal... want het is niet meer nodig om een gebitsafdruk te maken door te 'happen' in een mondvullende pasta. Vanaf nu gaat dat snel en eenvoudig door middel van een digitale mondscan. Uiteraard worden ook op de club alle hiervoor geldende maatregelen m.b.t. COVID-19 nageleefd.

Om wachttijden te voorkomen, is het nodig om van tevoren een afspraak te maken. Per tijdslot van 15 minuten, kunnen er 6 personen terecht.

Als partner van MHCZ rekent De Wereldlach een heel schappelijke prijs voor een professioneel bitje op maat, namelijk 35 EURO. Het duurt ongeveer twee weken voordat de bitjes klaar zijn en kunnen worden afgehaald op de praktijk van De Wereldlach, Schoutenhoek 1 te Zoetermeer. Je betaalt voor het bitje bij afhalen, dat kan zowel contant als met PIN.

Heb je vragen over je afspraak of wil je deze wijzigen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]