Goalie.jpg Dames 1 2020 s.jpg Banner 800 x 200.png Ballen.jpg Heren 1 2020 complet.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg Jeugdfonds header.png Rabofandag.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Actiefoto H1 2020.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Lid worden in seizoen '20-'21

25-6-2020  | Heb je belangstelling om bij MHC Zoetermeer te hockeyen? Je bent welkom op onze gezellige familieclub! Er is in diverse categorieën en op verschillende niveaus ruimte voor nieuwe leden.

De teamindelingen zijn zoveel mogelijk voor de zomervakantie afgerond. Maar ook als je daarna inschrijft als lid, zijn er mogelijkheden om (opnieuw) te starten met hockeyen. Onderaan dit bericht staan de contactgegevens van de hockeycommissies.

Hockeyen bij MHC Zoetermeer is populair. Voor toelating van nieuwe jeugdleden is het zogenaamde wachtlijst- en plaatsingsbeleid van kracht met o.a. voorrangsregels. Ook staat hierin het aannamebeleid voor jeugdselectiespelers beschreven. 

Hockeyen bij MHCZ is leuk en uitdagend 
Hockey is leuk! Bij MHCZ is het hockey goed georganiseerd en vooral ook uitdagend voor alle niveaus en leeftijden. De vereniging is het sportieve thuis van ca. 1500 leden en beschikt over een prachtige accommodatie met een mooi nieuw club(t)huis, gelegen in het groene Van Tuyll Sportpark. De accommodatie is op de fiets en met de auto makkelijk te bereiken en sinds 19 mei 2019 ook met het openbaar vervoer (RandstadRail/HTM tram 4 stopt naast het clubhuis). MHCZ beschikt over 5 kunstgrasvelden, waarvan 3 watervelden en 2 semi-watervelden, een miniveld (1/4 veld) en een pannaveldje met speeltoestellen. 

Bij MHC Zoetermeer wordt de jeugd opgeleid op het eigen hockeyniveau. De teams zijn in de competitie te vinden in alle klasses, van de hoogste KNHB jeugdcompetities tot de lagere. De jeugdopleiding van MHC Zoetermeer staat zeer goed aangeschreven. Onze eigen trainersstaf bestaat uit professionele en gediplomeerde hoofdtrainers, hoofdcoaches, technisch coördinatoren en enthousiaste eigen jeugdtrainers die zelf in de oudere jeugd spelen. Voor de keepersopleiding werken wij samen met het gerenommeerde GoalieWorks van Oranje international Pirmin Blaak, dat een vestiging heeft bij MHCZ. Met inzet van onze hockeypartner Movella streven wij een 100% trainersbezetting op de teams na. Onze hockeyopleiding is erop gericht dat de technische en tactische hockey-inzichten vanaf de jongste jeugd, via de breedtejeugd en topjeugd tot uiteindelijk onze topteams Heren 1 en Dames 1 worden door vertaald. 

Hockey is vooral ook heel veel plezier en vrienden maken. Daarom organiseren wij het gehele jaar door allerlei leuke (hockey)activiteiten en evenementen voor alle leden. 

Kennismakingslessen 4-13 jaar 
Twee keer per jaar organiseren we een serie kennismakingslessen voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Lees voor meer informatie op de website over de volgende cursus.

Jong Senioren / studenten 
Voor leden vanaf 17 jaar tot ca. 25 jaar bieden we het Jong Senioren hockey aan, een categorie die de KNHB een paar jaar geleden heeft geïntroduceerd. Hierin spelen hockeyers van bovengenoemde leeftijd, waardoor het verschil in leeftijd en levensfase binnen het team beperkt blijft. Omdat we begrijpen dat het combineren van hockey met belangrijke zaken als studie of bijbaan lastig kan zijn, denken wij graag met deze leden/teams mee over hoe we dat toch mogelijk en aantrekkelijk kunnen maken. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan in, of neem voor meer informatie contact op met de senioren commissie. 

Tophockey
Heb je interesse om je aan te sluiten op het hoogste niveau (Dames 1 - Heren 1) of een van de opleidingsteams (Dames 2 - Heren 2)? Neem dan direct contact op met de commissie Tophockey Senioren.

Informatie en contact
Meer informatie over het lidmaatschap is op de website te vinden onder ‘Lidmaatschap’. Heb je algemene vragen? Stuur dan een bericht naar [email protected].

Heb je een concrete vraag en wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn? Neem dan direct contact op met één van de hockeycommissies: