MHCZ clubapp.jpg D1-actie.jpg Dames 1 23-24.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Actie H1.jpg Luchtfoto header website.jpg Heren 1 23-24.JPG Hockeyballen.jpg Ballenmeisjes D1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Parkeerdrukte 10 juni

26-5-2023  | In verband met de 112 Veiligheidsdag wordt op zaterdag 10 juni vanaf 10.00 tot 16.00 uur extreme drukte verwacht op de parkeerterreinen in het Van Tuyllpark. Dit grote evenement van gemeente Zoetermeer vindt plaats op het evenemententerrein naast SilverDome. 
Daarnaast speelt Heren 1 om 16:00 uur THUIS een wedstrijd voor de Play-offs om in de overgangsklasse te blijven. Ook daarvoor verwachten we veel bezoekers.

Het aantal parkeerplaatsen voor de sporters en supporters in het park is dus beperkt deze dag. Bovendien wordt er vanwege de verkeersveiligheid streng gehandhaafd op parkeren buiten de parkeervakken. Hou daar rekening mee! Hier zijn alternatieve mogelijkheden: 

Kom op de fiets en carpoolen
Kom zoveel mogelijk op de fiets of reis zoveel mogelijk samen in de auto. 

Afzetten sportteams/sporters
Je kunt het tunneltje aan de Prismalaan West ter hoogte van nr. 23, bij de Randstadrail-halte Van Tuyllpark gebruiken om sporters/teams af te zetten. Dit heeft een andere aanrijroute, zodat je de verkeersdrukte vermijdt. Je kunt onder de RandstadRail-halte doorlopen en zo onze accommodatie bereiken. Parkeren is in deze omgeving beperkt mogelijk. 

Alternatieve parkeermogelijkheid 
Om de parkeerdruk te verminderen, wijzen we je op de parkeermogelijkheden bij Station Lansingerland. Daar vandaan is het één halte naar de RandStadrail-halte Van Tuyllpark die naast onze accommodatie ligt. Parkeren in de omgeving van de RandstadRail-halte Van Tuyllpark is beperkt mogelijk. 

Langere reisduur
Het kost meer tijd om onze vereniging te bereiken. Als de parkeerterreinen vol zijn, worden bezoekers doorverwezen naar omliggende parkeerterreinen. Sportteams zullen zoveel mogelijk door de verkeersregelaars worden doorgelaten zodat de spelers kunnen worden afgezet bij de vereniging. Mocht door de drukte de verkeersveiligheid in gevaar komen, dan kan het voorkomen dat dit (tijdelijk) niet mogelijk is. 

Verzamelen voor uitwedstrijden
Mocht je team gewoonlijk verzamelen in het Van Tuyllpark bij een uitwedstrijd, doe dit dan op deze dag elders.