Dames 1 23-24.jpg Heren 1 23-24.JPG Ballenmeisjes D1.jpg D1-actie.jpg Hockeyballen.jpg Luchtfoto header website.jpg MHCZ clubapp.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Actie H1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Doe jij al iets voor de club?!

10-11-2018  | Vraag jij je ook wel eens af wie ervoor zorgt dat er iedere week scheidsrechters op het veld staan? Of trainers? Wie die gastvrije dames achter de wedstrijdtafel zijn? Hoe die belangrijke informatie op de website/sociale media en in de nieuwsbrief terecht komt? Wie die schattige Mini's van de Week regelt op zondag? 

Dat zijn onze vrijwilligers;  allemaal mensen die kinderen op de club hebben (of hadden) rondlopen. Mensen die het leuk vinden om iets te betekenen voor hun club, die plezier hebben om met elkaar samen te werken en iets moois neer te zetten. Iets waar hun kinderen en hun teamgenootjes ook weer plezier aan beleven. Achter de schermen wordt enorm veel werk verzet door onze vrijwilligers, maar we hebben er nog meer nodig.

Het is noodzakelijk dat de vacatures worden vervuld, want zonder vrijwilligers ligt een vereniging stil. Mét voldoende vrijwilligers verdelen we de 'last' en houden we het lidmaatschap betaalbaar.

Kijk op de pagina met vacatures en kies hoe jij je wil inzetten voor onze club. 
Versterk ons team! Je bent welkom!