Heren 1 2018-2019.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Banner 800 x 200.png Banner-scheidsbedankt-1.jpg Mini's vd week.jpg Goalie.jpg Rabofandag.jpg Prettige wedstrijd.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Shake hands D1.jpg Ballen.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Verstrekking limonade

28-11-2017  | Zoals gebruikelijk, wordt tijdens de zaalhockeyperiode na trainingen geen limonade verstrekt omdat er verschillende trainingslocaties zijn.


Echter, als jouw team competitie speelt in de ballonhal op ons eigen terrein, dan staat er op zaterdag/zondag gratis een kan met limonade klaar in het clubhuis. Dit geldt voor alle zaalteams van de Jongste Jeugd en Junioren. Bij de bar wordt hiervoor per dag en per spelend team een ticket uitgereikt, ook voor de gasten van andere verenigingen. 


Ons verzoek aan de teamleiding van thuisspelende MHCZ-teams is om bij aankomst 3 tickets op te halen bij de bar in het clubhuis; 1 voor het eigen team en 2 voor de tegenstanders. Graag de tickets voor de tegenstanders overhandigen aan de teamleiding van de desbetreffende teams. Tegen inlevering van het ticket aan de bar, wordt gratis een grote kan met limonade verstrekt.


Wij hopen hiermee tegemoet te komen aan de wens van teams om ook na afloop van de zaalhockeywedstrijd gezamenlijk nog wat te kunnen drinken, zoals bij de veldcompetitie gebruikelijk is. Bij MHCZ is dit mogelijk omdat het clubhuis geopend is en we een eigen ballonhal hebben. Dit geldt niet voor de meeste andere hockeyverenigingen en daar is dit dan ook niet van toepassing.