Herfstbladeren header website.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Ballen.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Heren 1 team header website.jpg D1 actiefoto 2021 header website.jpg Dames 1 maart 2022.jpg Luchtfoto header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg H1 actiefoto 2021 header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

MHCZ en sociale media

22-6-2022  | Leden, ouders, teams, commissies en andere betrokkenen binnen de vereniging maken voor hun communicatie gebruik van vele mediakanalen, waaronder social media.

MHC Zoetermeer vindt dat het gebruik hiervan een bijdrage kan leveren aan het creëren van een positief imago van de hockeysport in het algemeen en dat van MHC Zoetermeer en het clubgevoel in het bijzonder. Bovendien stelt het gebruik van social media de vereniging en haar leden in staat op moderne wijze te communiceren met tal van betrokkenen.

Het op een goede wijze omgaan met social media vereist ook een bewustzijn van risico’s. Foutieve, onjuiste en/of kwetsende berichtgeving kan (grote) gevolgen hebben voor de vereniging, haar teams, haar leden, haar sponsors en andere belanghebbenden. 

MHC Zoetermeer streeft naar een uniform qua uiterlijk en respectvol inhoudelijk gebruik van social media.

Voor het uniforme uiterlijk is er een avatar (profielafbeelding) ontworpen voor ieder team. Deze kan gebruikt worden voor alle toepassingen op social media, waaronder het veelgebruikte Facebook, Twitter, Instagram en What's App.

Wil je gebruik maken van deze profielafbeelding voor jouw team of commissie? Stuur dan een berichtje naar [email protected].
Let op: de KNHB past de naamgeving van teams aan met ingang van het nieuwe seizoen. Lees > hier wat er gaat veranderen. Je kunt voor je team een nieuwe profielafbeelding opvragen op basis van de nieuwe naamgeving.

Voor de "Spelregels social media MHC Zoetermeer" verwijzen we naar de bijlage.

Beheer je sociale media namens jouw team of dat van je kind en ga je naar een ander team? Draag je account dan bij voorkeur over aan het nieuwe team. Lukt dat niet, draag het dan over aan commissie communicatie door de inloggegevens te mailen of hef het account op. Zo houden we de MHCZ-accounts actueel en opgeruimd.