Ballenmeisjes D1.jpg D1-actie.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Hockeyballen.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg MHCZ clubapp.jpg Luchtfoto header website.jpg Dames 1 23-24.jpg Heren 1 23-24.JPG Actie H1.jpg
 
 

Sponsoring bij MHC Zoetermeer

Alle sponsoractiviteiten bij MHC Zoetermeer worden gecoördineerd door de vrijwilligers van de sponsorcommissie. Voor teamsponsoring, bordsponsoring of een sponsorpakket op maat ben je bij de sponsorcommissie aan het juiste adres.

Wij zijn alle sponsoren dankbaar voor hun bijdrage aan onze vereniging en willen graag dat zij zich thuis voelen op de club. Inkomsten uit sponsoring zijn een belangrijk onderdeel van de begroting van de club waardoor wij meer voor onze leden kunnen betekenen. Samen met de sponsors houden we de club financieel gezond.

Bordsponsoring
Heb je belangstelling om jouw commerciële boodschap middels een reclamebord langs een van onze 5 hockeyvelden te tonen? Dan ontzorgen we je graag volledig met het ontwerp, productie en onderhoud.
Reclameborden zijn 3 meter breed en zijn gemaakt van 1cm dik slijtvast trespa. Je sluit naar wens een overeenkomst voor 1 of meerdere seizoenen. De locatie van jouw reclamebord wordt in overleg met de sponsorcommissie bepaald.

Teamsponsoring
Heb je interesse om het team van je zoon/dochter/kennis te sponsoren met een shirt, heel tenue, trainingspak en/of accessoires? Ben of ken je een bedrijf dat belangstelling heeft? Daar maak je het team en MHCZ heel erg blij mee!

De clubbijdrage aan MHCZ is voor alle junioren- en seniorenteams gelijk. Voor de jongste jeugd geldt een instaptarief. Voor Heren 1 en Dames 1 zijn er aparte afspraken met sponsors. Indien een sponsor de clubbijdrage niet kan/wil betalen, dan is het mogelijk dat het team deze bijdrage inclusief btw voor zijn rekening neemt. 

Offertes opvragen voor de aanschaf en bedrukking van teamkleding en het plaatsen van bestellingen gaat rechtstreeks bij onze partner Intersport Twinsport Leiden Superstore, Lammenschansweg 130-H, 2321 JX Leiden, of per e-mail naar [email protected]. Er is voldoende clubkleding op voorraad. 

Voor de zomervakantie wordt er op de club een pasdag georganiseerd. Zie voor meer informatie de berichtgeving op de website/clubapp.

Informatie en tarieven
Voor informatie over de tarieven van bordsponsoring en teamsponsoring, verwijzen wij naar de pagina met beleidsstukken en reglementen. Daar vind je het volledige reglement m.b.t. teamsponsoring en het sponsorformulier met de actuele tarieven.

Sponsoruitingen mogen niet strijdig zijn met andere afspraken met sponsoren en partners van MHC Zoetermeer. Mede daarom is het van belang dat de sponsorcommissie vooraf aangeeft geen bezwaar te hebben en dat de sponsor daartoe tijdig het sponsorformulier invult en samen met de logo’s mailt naar: [email protected]

Als sponsor ben je automatisch lid van de ‘Vrienden van MHCZ’ (maximaal 2 personen per bedrijf/organisatie/team). Als Vriend van MHCZ word je uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie en zal er éénmaal per seizoen een uitnodiging volgen voor een evenement. 

Contact
Zijn er naar aanleiding van dit bericht vragen of onduidelijkheden, of heb je behoefte aan meer informatie over additionele mogelijkheden van sponsoring bij de club zoals naamgeving van een veld of een boodschap op koffiebekers, dan horen wij het graag.

Met sportieve groet,
Sponsorcommissie MHC Zoetermeer