Banner website.jpg Banner 800 x 200.png Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg FI_20191013_0021-2.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Rabofandag.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Ballen.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Goalie.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg
 
 

Leerbedrijf Cuisine Bully

Cuisine Bully is een erkend leerbedrijf voor de Horeca management opleiding, niveau 4 MBO.

Cuisine Bully heeft de ambitie om jonge mensen vak deskundigheid bij te brengen op het gebied van Horeca management. Met 26 jaar onderwijs ervaring achter de rug ben ik als leermeester uitstekend uitgerust om jonge mensen het vak bij te brengen.
Ook biedt ons leerbedrijf veel variatie in het leerlandschap wat o.a. bestaat uit een bar, restaurant, terras met buitenbar, catering op locatie, keukenwerkzaamheden en het organiseren van evenementen.

Studenten die op zoek zijn naar een uitdagende stage waarop alle mogelijkheden aanwezig zijn om zich als aspirant manager te kunnen ontwikkelen kunnen hun cv en sollicitatie indienen.

Ons bedrijf is terug te vinden op;


Voor de studenten is een stagewerkplan ontwikkeld die volledig aansluit bij het kwalificatiedossier en bijbehorende werkprocessen.

De stage periode kent een periode van introductie gevolgd door een leerperiode en wordt afgesloten met een kwalificerend examen.

Wij wensen alle stagiaires veel succes en vooral veel leerplezier.

Gastvrije groet, Gerard en medewerkers