Hockeyballen.jpg MHCZ clubapp.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Dames 1 23-24.jpg Heren 1 23-24.JPG Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg D1-actie.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Luchtfoto header website.jpg Actie H1.jpg
 
 

Horeca algemene informatie

De leden, ouders en gasten van MHC Zoetermeer moeten zich bij elke gelegenheid het hele jaar door welkom voelen in ons clubhuis. Het clubhuis is geheel in eigen beheer en leent zich uitstekend voor borrels, diners, feesten, vergaderingen, spontane ontmoetingen en natuurlijke lekker napraten na een training of wedstrijd.

De horeca van MHC Zoetermeer staat garant voor een lekker drankje, verse broodjes, heerlijke maaltijden, speciale arrangementen of een goed verzorgde BBQ. Het ruim opgezette clubhuis biedt daarnaast ook genoeg mogelijkheid om rustig in een hoekje te lezen of te werken.

Openings- en sluitingstijden club(t)huis
De openingstijden van het clubhuis zijn conform de drank- en horecavergunning:
Maandag 16:00 - 23:30 uur
Dinsdag 16:00 - 23:30
Woensdag 13:30 - 23:30
Donderdag 16:00 - 23:30
Vrijdag 16:00 - 23:30
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 08:00 - 20:00

Op de volgende tijdstippen kan alcohol geschonken worden
Maandag t/m vrijdag vanaf 16:00 uur
Zaterdag vanaf 15:00 uur
Zondag vanaf 12:00 uur

Van bovenstaande openings- en schenktijden kan worden afgeweken in geval van bijzondere evenementen, toernooien, tijdens (school)vakanties en nationale feestdagen, dit na goedkeuring van het bestuur.

Het reglement Alcoholgebruik bij MHC Zoetermeer is te vinden op deze website bij Beleidsstukken en reglementen.


Bar

De horeca van MHC Zoetermeer is in eigen beheer. We bieden onze leden en gasten uiteenlopende mogelijkheden voor een heerlijk vers bereid broodje, tosti of snack. Daarnaast kun je in het clubhuis of op terras ook genieten van een gezamenlijke lunch, smoothie of pizza. Heb je speciale wensen, laat het ons weten. 

Voor groepen is reservering vooraf noodzakelijk. Dat kan door een email naar [email protected]. Uiteraard kun je ook even informeren aan de bar.
 

Tot ziens in ons club(t)huis. 

Gastvrije groet,