MHCZ clubapp.jpg Heren 1 23-24.JPG Ballenmeisjes D1.jpg Actie H1.jpg Luchtfoto header website.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Hockeyballen.jpg D1-actie.jpg Dames 1 23-24.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg
 
 

HockeyPraktijk


(voorheen Hockey Academy)

Hockey Academy werd in 1999 opgericht door Wouter Tazelaar. Een online omgeving voor hockeyverenigingenen die zich richt op de ontwikkeling van technisch kader. 

Het systeem biedt oefenstof voor alle leeftijden, uitgewerkte trainingen, video’s en animaties. Er is een communicatieplatform en een coachmodule. Alles met als doel de kwaliteit van trainen en spelen te verbeteren. 

In 2015 is Hockey Academy gestart met de ontwikkeling van een nieuwe website en mobiele app. Het beheer van deze nieuwe omgeving is in handen van LISA i.s.m. HockeyXperts. Zij werken samen als HockeyPraktijk. Sinds 28 januari 2017 wordt er ook actief samengewerkt met de KNHB.

Oefenstof online beschikbaar
Oefenstof voor trainers/coaches van jeugd- en seniorenteams is online beschikbaar. Via de applicatie HockeyPraktijk komen oefeningen, video’s en tips met één muisklik op het scherm! Er is een uitgebreide website die je vanaf je computer kunt gebruiken, en een web app voor op je telefoon.

Waarom handig?
Een leerlijn waarmee je eenvoudig ziet welke thema’s, uitdagingen en vaardigheden aan bod moeten komen tijdens de trainingen en wedstrijden;
Compleet uitgewerkte trainingen in lijn met de visie van de KNHB (spelgericht- en motorisch leren). Van F tot en met senioren!

Let op: 
Je kunt de HockeyPraktijk toepassing alleen gebruiken als je als trainer en/of coach aan een team gekoppeld bent in LISA. 


Om als trainer/coach in HockeyPraktijk in te loggen ga je naar de website of naar de MHCZ-App

Website:
  • Je logt in met je lidnummer en wachtwoord
  • Kies in het menu bovenin voor "club” en dan voor "HockeyPraktijk”

MHCZ-App:
  • Je logt in met je lidnummer en wachtwoord
  • Kies het menu "...Meer"
  • Je kunt nu kiezen voor HockeyPraktijk