FI_20191013_0021-2.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Goalie.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Banner website.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Banner 800 x 200.png Ballen.jpg Rabofandag.jpg Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg
 
 

Trimhockey

 

Trimhockey bij MHCZ leeft! 

Met zo’n 100 (!) trimmers is MHCZ één van de grootste trimhockeyverenigingen in de regio. Onze trimmers zijn een gemengde groep mannen en vrouwen tussen de 30 en 65 jaar, variërend van beginnend tot al wat ervaren spelers. Fitheid, sportiviteit en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Voor wie?

Trimhockey is een leuke manier om kennis te maken met de hockeysport.

De huidige groepen trimhockeyers is een mix van heel verschillende mensen. Er zijn ouders van hockeyende kinderen die ook enthousiast geworden zijn en het spel zelf ook willen spelen. Er zijn oud spelers die in het weekend niet meer willen of kunnen spelen maar het spel niet kunnen missen. Er zijn veteranen die het leuk vinden om te blijven spelen en waarvan de beginners veel kunnen leren. Er zijn mensen die het gewoon eens willen proberen. En ook voor volwassenen die vroeger hebben gehockeyd en dit weer op willen pakken is trimhockey zeer geschikt!

Je bent van harte welkom om kennismakingslessen te volgen. Voor 3 kennismakingslessen vragen we een bijdrage van €15,-. Daarna kun je besluiten of je wel of geen lid wil worden. Stuur een mail met je NAW gegevens, aangevuld met je geboortedatum en telefoonnummer naar [email protected].

Goed om te weten over de trainingen:

Op dit moment vinden de trimhockeytrainingen plaats op zondagochtend (10.30-12.00u) of maandagavond (20.30-22.00u) onder leiding van ervaren trainers.

De trainingen zijn vrijblijvend.

Tijdens trimhockeytrainingen draag je gemakkelijk zittende sportkleding. Het dragen van kunstgras hockeyschoenen, scheenbeschermers en een bitje zijn verplicht.

In de training wordt er aandacht besteed aan conditie, techniek/balvaardigheid en tactiek.

Bij de training wordt rekening gehouden met elkaars hockeyniveau.

Afsluitend spelen we onderling een partijtje.

Naast de trainingen heeft MHCZ haar trimmers nog meer te bieden:

Voor beginnende en niet-competitie spelende trimmers die "echte” wedstrijden willen spelen, organiseren we drieluiken met teams van andere verenigingen uit de regio.

Voor gevorderde trimmers die hun krachten willen meten met anderen worden trimhockeywedstrijden in competitieverband georganiseerd.

We organiseren onderlinge wedstrijden met en tegen andere trimmers van MHCZ.

Je kunt samen met andere trimmers als team meedoen aan trimhockeytoernooien. We hebben momenteel 4 competitieteams onder leiding van een teammanager.

Behalve fitheid en sportiviteit is gezelligheid ook een belangrijk streven. We organiseren daarom ook (feestelijke) evenementen zoals het eindtoernooi.

Contributie

Jaarlijks worden de contributiebedragen vastgesteld in de Algemene Leden Vergadering. De contributie wordt geïnd in drie termijnen door middel van automatische incasso. 

Klik voor actuele informatie over contributie en inschrijfgeld hier

Inschrijven

Heb je de kennismakingslessen gevolgd en je wilt lid worden?

Of je weet al gelijk dat je wilt gaan trimmen? Klik hier voor het inschrijfformulier en meld je aan!

Contact

Wil je weten bij wie je moet zijn bij de Commissie Trimhockey? 

Naam Functie E-mail
Hessel de Boer Secretaris

[email protected]

Michel van der Wees Penningmeester [email protected]
Natalie de Leeuw Duarte Communicatie trimhockeyzoetermeer.nl
Marcel van Breda Trimhockeytrainingen [email protected]
Michiel Crétier Trimhockeytrainingen [email protected]
Madelon Noordam Trimcompetitie [email protected]
Wendy Dekker Teammanager team 1 [email protected]
Marianne Mesker Teammanager team 2 [email protected]
Dorien van Dijk Teammanager team 3 [email protected]

Klik hier voor de contactgegevens van de Commissie Trimhockey.