D1 actiefoto 2021 header website.jpg Dames 1 team header website.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg H1 actiefoto 2021 header website.jpg Heren 1 team header website.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Herfstbladeren header website.jpg Ballen.jpg Luchtfoto header website.jpg
 
 

Adres en route


Clubhuis en postadres 

Mixed Hockey Club Zoetermeer (MHCZ)

Van der Hagenstraat 19

2722 NT Zoetermeer


Telefoon:  079-3315852 clubhuis gedurende openingstijden
E-mail: [email protected] voor algemene vragen/informatie

Verzoek aan leden en ouders van MHCZ om geen gebruik te maken van de info-mail, maar rechtstreeks contact op te nemen met juiste contactpersonen in de organisatie.

Openingstijden
Het clubhuis en sportaccommodatie is op reguliere trainingsdagen geopend vanaf een half uur voor aanvang van de eerste training tot ca. een uur na de laatste training. Op competitiedagen vanaf een uur voor aanvang van de eerste wedstrijd tot ca. een uur na afloop van de laatste wedstrijd. Kijk voor actuele trainings- en wedstrijdschema's onder het tabblad 'Hockey'.

Route en parkeren
MHC Zoetermeer is gelegen in het groene Van Tuyllpark, vlakbij afslag 7 van de A12. Vanaf alle toegangswegen de borden "Van Tuyllpark" volgen en/of wijknummer 12.
In het Van Tuyllpark en voor de ingang van de vereniging bevinden zich ruime parkeerterreinen, waar je gratis kunt parkeren. Er zijn twee plaatsen voor het opladen van elektrische auto's.

Openbaar Vervoer
RandstadRail HTM Tram 4 stopt praktisch voor de deur van ons clubhuis (halte Van Tuyllpark). Voor de route en aankomst-/vertrektijden raadpleeg reisinformatie

Rolstoelgebruikers en mindervaliden
Voor het toegangshek van ons sportcomplex zijn twee parkeerplaatsen voor mindervaliden.
Het clubhuis heeft verschillende hoogteniveau's. Via de lift in de entree kunnen mindervaliden en rolstoelgebruikers naar het barniveau +1 of naar het souterrain -1 alwaar zich een zeer ruim mindervalidentoilet bevindt. 
Hulp nodig? Wij helpen graag. De lift is minder geschikt voor grote scootmobiels. Bel ons (ook ter plaatse) op 079-3315852. 
Vanaf het buitenterras is het lage deel van het clubhuis bereikbaar via een helling.

Overig
  • MHC Zoetermeer is 'cashless'. Betalen kan uitsluitend met PIN of contactloos. We hebben geen contant geld in huis.
  • Aan leden en bezoekers <18 jaar wordt geen alcohol geschonken.
  • De accommodatie van MHC Zoetermeer is Rookvrij, 7 dagen per week. Er is één (overdekte) rookplaats achter het clubhuis, waar gerookt kan worden.
  • Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Het spreekt voor zich dat baasjes de behoefte van hun hond opruimen.